zondag 17 juli 2011

Bijna komt ze naar huis!

Zaterdag 16 juli zijn we nog eens richting Beerse gereden.  Anouk en haar familie zouden er ook zijn, dus konden we na het vele chatten en mailen elkaar eens 'in real life' ontmoeten.
Het was een aangename kennismaking met haar en haar ouders!
Het is tof dat we zoveel nuttige tips krijgen van 'ervaringsdeskundigen'.  Zowel Robert, Anouk en Tille als Yolande willen ons met raad en daad bijstaan.
Echt tof!

Er zijn weer leuke plaatjes geschoten (door Anouk). 

Vandaag was dit pupje eindelijk eens wakker en 't is een schatje! Geeft al een pootje! Echt waar!!!

De blauwe is een echte spring in 't veld en Robbe is helemaal weg van haar!


Deze pup is altijd super-enthousiast als we er zijn!

De pupjes waren buiten in de puppy-ren!  De meeste lagen te rusten, maar toen we de ren binnenstapten werden we enthousiast verwelkomd door de 10 dappere hondjes.   Aan elke voet,arm, broekspijp en mouw hing er wel een te bengelen om aandacht.  Puppy-invasie!
Jammer genoeg begon het na een tijdje toch wel heel erg te regenen en brachten we de pups weer binnen in de woonkamer.

Robert stelde voor om nog eens een autoritje te maken met de pups en Robbe mocht mee.  Deze keer moest de rit in twee beurten gebeuren want de pups pasten niet meer alle 10 in één wasmand.
De nodige hindernissen werden genomen : scherpe bochten, verkeerstafels en andere obstakels.  Maar het werd weer een ontspannen uitstapje voor de pups.
Robert is van plan om de pups ook al kennis te laten maken met water.  Hij zou graag een van de weken met de pups proberen om in De Lilse Bergen te gaan  zwemmen.  Hopelijk kan ik mee om te assisteren en om te filmen.  Dan volgt daar vast en zeker ook een verslagje van!

Het eten gaat nu al prima, ze eten brokje die licht geweekt zijn in water.  Het lukt zelf al met echte harde brokken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten